Το χοιρινό κρέας είναι ο πρωταγωνιστής στην Ελληνική κουζίνα!
Χοιρινό κρέας, αποτελεί τη βάση για το περίφημο παστίτσιο ή τα μακαρόνια με κιμά που τόσο πολύ συνδέονται με τις Ελληνικές Κυριακές.
Στο κρεοπωλείο μας στη Βέροια θα βρείτε ποικιλία από χοιρινές κοπές που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.
Άμεση κατοίκων παράδοση σε όλη την πόλη της Βέροιας στο τηλ. 23310 21811.
Φρέσκα, Ποιοτικά, Νόστιμα & Ελληνικά.
ΑΜΕΣΟ DELIVERY
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 23310 21811
- Κατάλληλα για φούρνο.
Κοπές χοιρινού κρέατος κατάλληλα για φούρνο είναι η άκοπη σπάλα, μπριζολάκια ενωμένα, οι μπριζόλες κόντρα, το ψαρονέφρι, το κότσι και τμήματα από το μηρό χωρίς κόκαλο (στρογγυλό και κιλότο). - Πως ψήνουμε στο φούρνο;
Το χοιρινό κρέας το ψήνουμε στη λειτουργία των αντιστάσεων. Ο αέρας στεγνώνει το χοιρινό κρέας, εκτός κι αν είναι καλυμμένο με λαδόκολλα ή το βάλουμε στη γάστρα.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, 170° – 180° C. Εναλλακτικά, ψήνουμε σε υψηλή θερμοκρασία, 200°-220° C, μέχρι να ροδίσει το κρέας και μετά χαμηλώνουμε το φούρνο στους 150° – 160° C και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να “γίνει” το κρέας. Σε περίπτωση που η επιφάνεια του κρέατος ροδίσει ή “αρπάξει” έντονα προτού γίνει το εσωτερικό, το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.