Παρασκευάσματα αμνοερίφιων κρεάτων διαθέτουν μια σειρά από διατροφικά οφέλη.

Πολλά από τα αμνοερίφια παρασκευάσματα κυριαρχούν στο τραπέζι της μέσης ελληνικής οικογένειας!
Στο κρεοπωλείο μας στη Βέροια θα βρείτε ποικιλία από παρασκευάσματα αμνοερίφιων κρεάτων που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.

Άμεση κατοίκων παράδοση σε όλη την πόλη της Βέροιας στο τηλ. 23310 21811.

Φρέσκα, Ποιοτικά, Νόστιμα & Ελληνικά.

Κοκορέτσι
Κοκορέτσι
Αρνίσια Έντερα Γάλακτος
Αρνίσια Έντερα Γάλακτος
Αρνίσιες Μπόλιες
Αρνίσιες Μπόλιες
Καθαρισμένη Αρνίσια Πατσά
Καθαρισμένη Αρνίσια Πατσά

ΑΜΕΣΟ DELIVERY

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 23310 21811

Προτάσεις μαγειρέματος Παρασκευάσματων Αμνοερίφιων.

Κοκορέτσι.
Για αρχή περνάτε ένα κομμάτι χοντρό λίπος στη σούβλα. Ύστερα παίρνετε εναλλάξ κομμάτια από εντόσθια με την παρακάτω σειρά: ένα κομμάτι καρδιά ή πνευμόνι ή νεφρό, ένα κομμάτι γλυκάδι ή μπόλια, μετά συκώτι και μετά πάλι μπόλια ή γλυκάδι. Συνεχίζετε πιάνοντας την αλληλουχία από την αρχή: καρδιά ή πνευμόνι ή νεφρό, γλυκάδι ή μπόλια, συκώτι, μπόλια ή γλυκάδι. Η γενική ιδέα είναι ότι το συκώτι πρέπει αριστερά και δεξιά του να έχει ένα λιπαρό κομμάτι γιατί το ίδιο είναι στεγνό. Στο τέλος θα περάσετε πάλι ένα χοντρό κομμάτι λίπος για να συγκρατεί τα εντόσθια πάνω στη σούβλα κι έτσι τελειώνετε.
Μετά ξεκινάτε να τυλίγετε χιαστί από πάνω προς τα κάτω τα έντερα περνώντας από την πάνω και την κάτω άκρη της σούβλας όπως κάνετε με την καλούμπα του χαρταετού και μετά τα γυρίζετε γύρω-γύρω. Ούτε το κοκορέτσι χρειάζεται εξωτερικά αλάτισμα.
Για το ψήσιμο η φωτιά σας πρέπει να είναι δυνατή και καλά αναμμένη και αντίθετα από το αρνί πρέπει να το τοποθετήσετε μόλις 10 πόντους πάνω από τη φωτιά. Ανάλογα το μέγεθος, το κοκορέτσι χρειάζεται τουλάχιστον 3 με 3,5 ώρες ψήσιμο σε εσωτερικό χώρο και 4 με 4,5 ώρες περίπου σε εξωτερικό.