Το χοιρινό κρέας είναι ο πρωταγωνιστής στην Ελληνική κουζίνα!

Χοιρινό κρέας, αποτελεί τη βάση για το περίφημο παστίτσιο ή τα μακαρόνια με κιμά που τόσο πολύ συνδέονται με τις Ελληνικές Κυριακές.
Στο κρεοπωλείο μας στη Βέροια θα βρείτε ποικιλία από χοιρινές κοπές που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.

Άμεση κατοίκων παράδοση σε όλη την πόλη της Βέροιας στο τηλ. 23310 21811.

Φρέσκα, Ποιοτικά, Νόστιμα & Ελληνικά.

Μπριζόλα Χοιρινή με Κόκαλο
Μπριζόλα Χοιρινή με Κόκαλο
Μπριζόλα Χοιρινή Κόντρα με Κόκαλο
Μπριζόλα Χοιρινή Κόντρα με Κόκαλο
Μπριζόλα Χοιρινή Κόντρα χωρίς Κόκαλο
Μπριζόλα Χοιρινή Κόντρα χωρίς Κόκαλο
Μπριζόλα Χοιρινή Σβέρκος με Κόκαλο
Μπριζόλα Χοιρινή Σβέρκος με Κόκαλο
Μπριζόλα Χοιρινή Σβέρκος χωρίς κόκαλο
Μπριζόλα Χοιρινή Σβέρκος χωρίς κόκαλο
Μπούτι Χοιρινό με Κόκαλο
Μπούτι Χοιρινό με Κόκαλο
Χοιρινό<br />
Ψαρονέφρι
Χοιρινό
Ψαρονέφρι
Κορτεζίνες Χοιρινές Πανσετοκοκαλα
Κορτεζίνες Χοιρινές Πανσετοκοκαλα
Πανσέτες Χοιρινές χωρίς Κόκαλο
Πανσέτες Χοιρινές χωρίς Κόκαλο
Χοιρινή Σπάλα με Κόκαλο
Χοιρινή Σπάλα με Κόκαλο
Σπάλα Χοιρινή χωρίς Κόκαλο
Σπάλα Χοιρινή χωρίς Κόκαλο
Σουβλάκι<br />
Χοιρινό
Σουβλάκι
Χοιρινό
Σνίτσελ<br />
Χοιρινό
Σνίτσελ
Χοιρινό
Σνίτσελ Χοιρινό Παναρισμένο
Σνίτσελ Χοιρινό Παναρισμένο
Τηγανιά<br />
Χοιρινή
Τηγανιά
Χοιρινή
Ρολό<br />
Χοιρινό
Ρολό
Χοιρινό
Κιμάς<br />
Χοιρινός
Κιμάς
Χοιρινός
Λουκάνικα<br />
Xοιρινά
Λουκάνικα
Xοιρινά

ΑΜΕΣΟ DELIVERY

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 23310 21811

  • Κατάλληλα για φούρνο.
    Κοπές χοιρινού κρέατος κατάλληλα για φούρνο είναι η άκοπη σπάλα, μπριζολάκια ενωμένα, οι μπριζόλες κόντρα, το ψαρονέφρι, το κότσι και τμήματα από το μηρό χωρίς κόκαλο (στρογγυλό και κιλότο).
  • Πως ψήνουμε στο φούρνο;
    Το χοιρινό κρέας το ψήνουμε στη λειτουργία των αντιστάσεων. Ο αέρας στεγνώνει το χοιρινό κρέας, εκτός κι αν είναι καλυμμένο με λαδόκολλα ή το βάλουμε στη γάστρα.
    Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, 170° – 180° C. Εναλλακτικά, ψήνουμε σε υψηλή θερμοκρασία, 200°-220° C, μέχρι να ροδίσει το κρέας και μετά χαμηλώνουμε το φούρνο στους 150° – 160° C και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να “γίνει” το κρέας. Σε περίπτωση που η επιφάνεια του κρέατος ροδίσει ή “αρπάξει” έντονα προτού γίνει το εσωτερικό, το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.