Το αρνί έχει πλούσια διατροφική αξία και αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών.

Αρνί είναι πρωταγωνιστής κάθε ελληνικού τραπεζιού τις ημέρες του Πάσχα.
Στο κρεοπωλείο μας στη Βέροια θα βρείτε ποικιλία από αρνίσιο κρέας που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.

Άμεση κατοίκων παράδοση σε όλη την πόλη της Βέροιας στο τηλ. 23310 21811.

Φρέσκα, Ποιοτικά, Νόστιμα & Ελληνικά.

Αρνίσια Συκωταριά
Αρνίσια Συκωταριά
Αρνίσια Γλυκάδα
Αρνίσια Γλυκάδα
Κεφαλάκι Αρνιού
Κεφαλάκι Αρνιού
Παϊδάκια Αρνιού Γάλακτος
Παϊδάκια Αρνιού Γάλακτος
Ολόκληρο Αρνάκι Γάλακτος
Ολόκληρο Αρνάκι Γάλακτος
Μπροστινό Χεράκι Αρνιού Γάλακτος
Μπροστινό Χεράκι Αρνιού Γάλακτος
Μπούτι Αρνιού Γάλακτος
Μπούτι Αρνιού Γάλακτος

ΑΜΕΣΟ DELIVERY

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 23310 21811

Προτάσεις μαγειρέματος Αρνιού.

Αρνί στο φούρνο.
Το ψήσιμο ξεκινάει στο φούρνο τοποθετώντας τα πιο χοντρά κομμάτια κρέατος πάνω στα πιο λεπτά ή να τα καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό, έτσι δεν θα στεγνώσουν. Ψήνουμε στους 130°C ξεσκέπαστο. Μόλις η θερμοκρασία στο πιο χοντρό σημείο του κρέατος φτάσει 65°C, σκεπάζουμε το κρέας ερμητικά με βρεγμένο χαρτί ψησίματος και σφραγίζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο. Ανεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 160°C. Ελέγχουμε τη θερμοκρασία πάλι στο πιο χοντρό κομμάτι και μόλις ξεπεράσει τους 92°C, ξεσκεπάζουμε, απλώνουμε τα κομμάτια του κρέατος να είναι εκτεθειμένη η μεγαλύτερη επιφάνεια τους. Δυναμώνουμε το φούρνο στους 220°C και τελειώνουμε με μία τραγανή κρούστα για περίπου 8 με 10 λεπτά. Συνολικά υπολογίσουμε για κάθε ένα κιλό κρέατος 1 ώρα και 15 λεπτά ψήσιμο. Άρα για 5 κιλά κρέας θα χρειαστούμε περίπου 6+ ώρες.

Αρνί στη σούβλα.
Το ψήσιμο είναι θέμα εμπειρίας. Τα κάρβουνα και η φωτιά που θα ανάψετε πρέπει να είναι αρκετά για να μη σβήσει η φωτιά και, φυσικά, να φτάσει να ψηθεί σωστά το αρνί σας. Στο κέντρο να είναι λιγότερη η φωτιά γιατί εκεί είναι άδειο, μόνο παϊδάκια και κοιλιά. Πάνω και κάτω πρέπει να είναι περισσότερη η φωτιά γιατί εκεί είναι τα μπούτια και τα χεράκια κι υπάρχει το περισσότερο κρέας.