Κρέατα για το Πασχαλινό σας τραπέζι.

Άμεση κατοίκων παράδοση σε όλη την πόλη της Βέροιας.

Φρέσκα, Ποιοτικά, Νόστιμα & Ελληνικά.

ΑΡΝΙ, ΚΑΤΣΙΚΙ, ΖΥΓΟΥΡΙ
ΑΡΝΙ, ΚΑΤΣΙΚΙ, ΖΥΓΟΥΡΙ
Ολόκληρο ή σε μερίδες
ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ<br />
ΣΟΥΒΛΑΣ
ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ
ΣΟΥΒΛΑΣ
Χειροποίητο
ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ<br />
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ
ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ
Χειροποίητα
ΤΖΙΓΕΡΟΣΑΡΜΑΔΕΣ<br />
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ
ΤΖΙΓΕΡΟΣΑΡΜΑΔΕΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ
Χειροποίητοι
ΑΡΝΙΣΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΣΚΕΠΗ
ΑΡΝΙΣΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΣΚΕΠΗ
Χειροποίητα
ΦΡΥΓΑΔΕΛΙ ΑΠΟ ΑΡΝΙΣΙΑ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ
ΦΡΥΓΑΔΕΛΙ ΑΠΟ ΑΡΝΙΣΙΑ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ
Χειροποίητα
ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΑΛΜΥΡΟ ΜΕ ΚΙΜΑ
ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΑΛΜΥΡΟ ΜΕ ΚΙΜΑ
Χειροποίητο
ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΙΜΑ
ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΙΜΑ
Χειροποίητα
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Χειροποίητα

ΑΜΕΣΟ DELIVERY

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 23310 21811

Meat Tips

  • Για να κρατηθεί το κρέας φρέσκο και να διατηρήσει τους φυσικούς χυμούς, χρειάζεται να φυλάσσεται σε θερμοκρασία μεταξύ 0 και 5 βαθμού Κελσίου.
  • Επιτρέψτε τα κρεατικά σας να πάρουν τη θερμοκρασία δωματίου πριν το μαγείρεμα.
  • Κατά το μαγείρεμα ξεκινήστε με υψηλή θερμοκρασία και καταλήξτε σε μέτρια.
  • Στεγνώστε την επιφάνεια των κρεάτων πριν αλατίσετε και πριν μαγειρέψετε.

Meat Tips

  • Για να κρατηθεί το κρέας φρέσκο και να διατηρήσει τους φυσικούς χυμούς, χρειάζεται να φυλάσσεται σε θερμοκρασία μεταξύ 0 και 5 βαθμού Κελσίου.
  • Επιτρέψτε τα κρεατικά σας να πάρουν τη θερμοκρασία δωματίου πριν το μαγείρεμα.
  • Κατά το μαγείρεμα ξεκινήστε με υψηλή θερμοκρασία και καταλήξτε σε μέτρια.
  • Στεγνώστε την επιφάνεια των κρεάτων πριν αλατίσετε και πριν μαγειρέψετε.