Τα παρασκευάσματα κρέατος
είναι από τα κύρια προϊόντα στο ελληνικό τραπέζι.

Παρασκευάσματα κρέατος διαφέρουν σε είδος, μορφή και γεύση. Ιδανικά για μικρούς και μεγάλους!
Στο κρεοπωλείο μας στη Βέροια θα βρείτε ποικιλία από παρασκευάσματα κρέατος και κοπές που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.

Άμεση κατοίκων παράδοση σε όλη την πόλη της Βέροιας στο τηλ. 23310 21811.

Φρέσκα, Ποιοτικά, Νόστιμα & Ελληνικά.

Μαριναρισμένη Τηγανιά Χοιρινού
Μαριναρισμένη Τηγανιά Χοιρινού
Μποξεδάκι Χοιρινού
Μποξεδάκι Χοιρινού
Γεμιστό Κότσι Χοιρινού
Γεμιστό Κότσι Χοιρινού
Γεμιστός Κορμός Χοιρινού
Γεμιστός Κορμός Χοιρινού
Καρέ Κορόνα Χοιρινού
Καρέ Κορόνα Χοιρινού
Μαριναρισμένη Καρέ Κορόνα Χοιρινού
Μαριναρισμένη Καρέ Κορόνα Χοιρινού
Χοιρινός Γύρος
Χοιρινός Γύρος
Γλυφιτζούρι Χοιρινού
Γλυφιτζούρι Χοιρινού
Μαριναρισμένο Γλυφιτζούρι Χοιρινού
Μαριναρισμένο Γλυφιτζούρι Χοιρινού
Μπιφτέκι Μοσχάρι
Μπιφτέκι Μοσχάρι
Γεμίστο Ρολό Μοσχαρίου Κιμά
Γεμίστο Ρολό Μοσχαρίου Κιμά
Κεφτεδάκια Μοσχάρι
Κεφτεδάκια Μοσχάρι
Ρολό Μοσχάρι
Ρολό Μοσχάρι
Σεφταλιά
Σεφταλιά
Χοιρινό Λουκάνικο με καπνιστό τυρί
Χοιρινό Λουκάνικο με καπνιστό τυρί
Παναρισμένο Σνίτσελ Κοτόπουλο
Παναρισμένο Σνίτσελ Κοτόπουλο
Γεμιστό Παναρισμένο Σνίτσελ Κοτόπουλο
Γεμιστό Παναρισμένο Σνίτσελ Κοτόπουλο
Κοτομπουκιές Πανέ
Κοτομπουκιές Πανέ
Γύρος Κοτόπουλο
Γύρος Κοτόπουλο
Κοτομπέικον
Κοτομπέικον
Χοιρινό Κοντοσούβλι
Χοιρινό Κοντοσούβλι
Κεμπάμ
Κεμπάμ
Γλώσσα Μόσχου
Γλώσσα Μόσχου
Αρνί Σουβλάκι
Αρνί Σουβλάκι

ΑΜΕΣΟ DELIVERY

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 23310 21811

Tips για Παρασκευάσματα κρέατος.

Κεφτεδάκια Μοσχαρίσια.
Για τα τέλεια κεφτεδάκια απαραίτητη είναι η προσθήκη μπαγιάτικου μουσκεμένου ψωμιού χωρίς κόρα, φρυγανιάς ή γαλέτας. Για υπέροχη γεύση και υφή υπολογίστε γύρω στα 200-250 γρ. φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό και κρεμμύδι (πριν τα μουλιάσετε) για 1 κιλό υλικά. Αν δεν έχετε ζυγαριά στο σπίτι, να θυμάστε στο περίπου ότι μια φέτα ψωμί του τοστ ειναι γύρω στα 60 γρ. – 70 γρ., ενώ μια χονδρή φέτα σταρένιου κομμένη με το χέρι μπορεί να φτάσει και τα 100 γρ.

Χοιρινά Σουβλάκια.
Το πιο ζουμερό και αφράτο σουβλάκι το φτιάχνουμε από λαιμό, γιατί έχει τρυφερό ψαχνό και νόστιμο λίπος, αλλά και από πανσέτα, η οποία θέλει καλό ψήσιμο σε σχάρα, ώστε να στάζουν τα λίπη. Για πιο light σουβλάκι επιλέγουμε ψαχνό από μπούτι ή από ψαρονέφρι, το οποίο θέλει προσοχή γιατί στεγνώνει εύκολα, γι’ αυτό και πρέπει να φαγωθεί ζεστό. Ωραίους συνδυασμούς μάς δίνει το μπούτι εναλλάξ με πανσέτα ή λαιμό. Προσοχή, η σπάλα δεν ενδείκνυται, γιατί περιέχει «φλέβες» κολλαγόνου, που δεν προλαβαίνουν να μαλακώσουν στο ψήσιμο και παραμένουν σκληρές στο μάσημα, σαν νεύρα.