Η γαλοπούλα αποτελεί βασικό έδεσμα στο γιορτινό τραπέζι.
Η γαλοπούλα έχει μικρή θερμιδική απόδοση αλλά με μεγάλη ευεργετική δράση.
Στο κρεοπωλείο μας στη Βέροια θα βρείτε ποικιλία από κρέας γαλοπούλας και κοπές που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.
Άμεση κατοίκων παράδοση σε όλη την πόλη της Βέροιας στο τηλ. 23310 21811.
Φρέσκα, Ποιοτικά, Νόστιμα & Ελληνικά.
ΑΜΕΣΟ DELIVERY
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 23310 21811
Tips για Γαλοπούλα.
- Ψήσιμο Γαλοπούλας.
Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται κυρίως από το βάρος του πουλερικού. Θα πρέπει να υπολογίσετε περίπου 45-50 λεπτά ανά κιλό βάρους. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C Ψήνετε περίπου 40 λεπτά σε αυτή την ένταση και κατόπιν χαμηλώνετε στους 170°C για τον υπόλοιπο χρόνο ψησίματος. Ανά τακτά διαστήματα, αλείφετε την γαλοπούλα με το άλειμμα και μισή ώρα πριν το τέλος, αφαιρείτε το καπάκι ή το αυτοσχέδιο σκέπασμα αφήνοντάς την να πάρει σκούρο χρώμα. - Μαρινάρισμα Γαλοπούλας.
Το μαρινάρισμα της γαλοπούλας είναι από τα πιο σημαντικά στάδια! Η λιποβαρής γαλοπούλα μόνο με αυτό τον τρόπο θα ενυδατωθεί αρκετά ώστε να μην στεγνώσει κατά το ψήσιμο, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά θα προσδώσουν υπέροχο άρωμα στο σχετικά άνοστο κρέας της, το αλάτι και η ζάχαρη μαλακώνει τους ιστούς και η υγρασία εισχωρεί μέσα στο κρέας προσφέροντάς του πλήρη ενυδάτωση, όπως επίσης τα συστατικά της μαρινάδας θα μαλακώσουν και θα καθαρίσουν το κρέας της.