Το μοσχαρίσιο είναι το κρέας που περιέχει μεγάλη ποικιλία σημαντικών θρεπτικών συστατικών.

Στο κρεοπωλείο μας στη Βέροια θα βρείτε ποικιλία από μοσχαρίσιο κρέας και κοπές που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.

Άμεση κατοίκων παράδοση σε όλη την πόλη της Βέροιας στο τηλ. 23310 21811.

Φρέσκα, Ποιοτικά, Νόστιμα & Ελληνικά.

Μπριζόλα Μοσχαρίσια Γάλακτος
Μπριζόλα Μοσχαρίσια Γάλακτος
Μπριζόλα Μοσχαρίσια<br />
Κόντρα
Μπριζόλα Μοσχαρίσια
Κόντρα
Μπριζόλα Μοσχαρίσια Tomahawk
Μπριζόλα Μοσχαρίσια Tomahawk
T-Bone<br />
Μοσχαρίσια
T-Bone
Μοσχαρίσια
Μπριζόλα Μοσχαρίσια
Μπριζόλα Μοσχαρίσια
Rib-eye Μοσχαρίσιο Γάλακτος
Rib-eye Μοσχαρίσιο Γάλακτος
Rib-eye Μοσχαρίσιο
Rib-eye Μοσχαρίσιο
Φιλέτο<br />
Μοσχάρι
Φιλέτο
Μοσχάρι
Μπούτι Μοσχαρίσιο
Μπούτι Μοσχαρίσιο
Σπάλα Μοσχαρίσια Γάλακτος
Σπάλα Μοσχαρίσια Γάλακτος
Σπάλα Μοσχαρίσια χωρίς κόκαλο
Σπάλα Μοσχαρίσια χωρίς κόκαλο
Νουά Σπάλας Μοσχαρίσιο
Νουά Σπάλας Μοσχαρίσιο
Νουά<br />
Μοσχαρίσιο
Νουά
Μοσχαρίσιο
Οσομπούκο Μοσχαρίσιο
Οσομπούκο Μοσχαρίσιο
Ποντίκι Μοσχαρίσιο
Ποντίκι Μοσχαρίσιο
Σιδηρόδρομος Μοσχαρίσιος
Σιδηρόδρομος Μοσχαρίσιος
Στηθόπλευρα Μοσχαρίσια
Στηθόπλευρα Μοσχαρίσια
Στρογγυλό Μοσχαρίσιο
Στρογγυλό Μοσχαρίσιο
Σβέρκος ελιά ΑΟ Μοσχαρίσιος
Σβέρκος ελιά ΑΟ Μοσχαρίσιος
Ταλιάτα Μοσχαρίσια
Ταλιάτα Μοσχαρίσια
Τας Κεμπάπ Μοσχαρίσιο
Τας Κεμπάπ Μοσχαρίσιο
Τουρτουγκίτα Μοσχαρίσια
Τουρτουγκίτα Μοσχαρίσια
Χτένι Μοσχαρίσιο
Χτένι Μοσχαρίσιο
Σουβλάκι Μοσχαρίσιο
Σουβλάκι Μοσχαρίσιο
Σνίτσελ Μοσχαρίσιο
Σνίτσελ Μοσχαρίσιο
Ρολό Μοσχαρίσιο
Ρολό Μοσχαρίσιο
Κιμάς Μοσχαρίσιος Λάπα
Κιμάς Μοσχαρίσιος Λάπα
Μοσχαρίσιο Λουκάνικο
Μοσχαρίσιο Λουκάνικο

ΑΜΕΣΟ DELIVERY

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 23310 21811

Tips για Μοσχαρίσιο κρέας.

  • Μοσχαρίσια Μπριζόλα.
    Ένα από τα μεγάλα μυστικά για τη τέλεια μοσχαρίσια μπριζόλα είναι το καλά σιτεμένο κομμάτι. Για το μοσχαρίσιο κρέας έκφραση “όσο φρέσκο τόσο πιο καλό” παύει να ισχύει. Όσο πιο σιτεμένο θα είναι το κομμάτι μας, τόσο το καλύτερο. Το σίτεμα στο μοσχαρίσιο κρέας είναι μια καθαρά φυσική διαδικασία η οποία το κάνει πιο μαλακό και εντείνει τη γεύση του.
  • Ψήσιμο Μπάρμπεκιου.
    Οι πρώτες μας επιλογές για ψήσιμο μπάρμπεκιου είναι κομμάτια κρέατος, τα οποία δεν περιέχουν κολλαγόνο και σκληρούς ιστούς. Αυτό σημαίνει ότι είναι από μυς του ζώου, οι οποίοι δεν καταπονούνται ιδιαίτερα. Ενδεικτικά τέτοια κατάλληλα κομμάτια είναι η σπαλομπριζόλα, το Ribeye και το T-Bone. Γι’ αυτό είναι μαλακά και στο γρήγορο ψήσιμο αναδεικνύεται η γεύση τους.